Profesjonell relasjonskompetanse
Stjernestunder i det relasjonelle universet
Forlag: Pedagogisk Forum
Sider: 249
Utgitt: 2019
Innbinding: Heftet
ISBN: 9788273911971
Pris: 355,-
Medlemspris: 298,-
OM BOKEN:

De fleste er enige om at relasjonskompetanse er sentralt i det pedagogiske arbeidet. Nettopp derfor er det besynderlig at en kompetanse som er så betydningsfull for barns trivsel og læring ikke støttes av en felles profesjonell terminologi i barnehagesektoren.

Denne boken handler hva relasjonskompetanse egentlig er. Sam tidig peker boken på at gode relasjoner ikke er et mål i seg selv. Målet er å skape robuste og livskraftige barn.

Boken gir konkrete anvisninger på hvordan pedagogikken kan være med på å løfte det enkelte menneske over sin egen snevre, lokale og tidsmessige begrensede horisont, og inn i et komplekst fellesskap. Boken fokuserer inn på de ulike betydningsfulle aspekter ved det gode samspill. Så løftes perspektivet til hvordan de gode relasjonene er grobunnen for vårt velferdssamfunn.

Boken er skrevet for barnehagelærere og barnehagelærer studenter, med håp om at de med boken for hånden vil være i stand til å skape utviklingsstøttende relasjoner, fordi gode relasjoner åpner opp for livet.

TILBUD!
MOTTA HOVEDBOKEN OG FÅ gode rabatter på disse bøkene
Hold musepekeren over boken for å se mer info
FORFATTER
Anne Linder